Minggu, 24 Juli 2016

PLĀNO DOTIES CEĻOJUMĀ? IEGĀDĀJIES CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANU!


Plānojot ceļojumu, katrs grib, lai tas būtu iespējami veiksmīgāks. Lai izvairītos no sarežģījumiem ceļojuma laikā, noderēs ceļojuma apdrošināšana. Ceļojuma apdrošināšana sedz  ceļojuma laikā radušos zaudējumus, kuri  saistīti ar medicīniskās palīdzības sniegšanu, nelaimes gadījumiem, bagāžas aizkavēšanos, bojāšanu vai nozaudēšanu.

Ceļojumu apdrošināšana parasti paredz pamatpiedāvājumu, kurā ir neatliekmās medicīniskās palīdzības saņemšana, medicīniskā transporta pakalpojumi, izdevumus, kas vajadzīgi pases atjaunošanai ārzemēs tās nozaudēšanas vai zādzības gadījumā. Ceļojumu apdrošināšana var tikt papildināta ar tādām iespējām kā - bagāžas apdrošināšana, ceļojuma aizkavēšanās, pārtraukšanas un nokavēšanas apdrošināšana un citām. Ceļojumu apdrošināšana un tās sniegtās iespējas, protams, atkarīgas gan no Jūsu vajadzībām, gan arī konkrētā apdrošinātāja piedāvājuma.
VĒLIES ATRAST IZDEVĪGĀKO CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANU? LABĀKOS PIEDĀVĀJUMUS ATRADĪSI INTERNETĀ!
Ierasts, ka ceļojuma apdrošināšana tiek noformēta kādā no apdrošināšanas kompāniju birojiem, taču arvien populārāka kļūst polises iegāde internetā, tāpat kā OCTA un KASKO polises iegāde.
Ceļojuma apdrošināšanas internetā ir vienkārša un ātra iespēja, tāpēc to par labu atzīst arvien vairāk cilvēku. Turklāt ceļojumu apdrošināšana internetā bieži palīdz ietaupīt arī naudu.
PIRMS PIESAKI APDROŠINĀŠANU, SALĪDZINI VAIRĀKUS VARIANTUS
Lai saprastu, kura ir Jūsu prasībām atbilstošākā ceļojumu apdrošināšana internetā, ieteicams salīdzināt vairākas iespējas. Salīdzināšana dod iespēju ietaupīt laiku un naudu, jo ātri palīdz saprast, kura ir labākā ceļojumu apdrošināšana.
Ceļojuma apdrošināšanas internetā izmaksas mēdz būt dažādas- lielākoties tās atkarīgas no konkrētā apdrošinātāja noteikumiem, taču cenu ietekmē arī citas nianses, piemēram, uz cik ilgu laiku ceļojuma apdrošināšana nepieciešama, kāds ir tās veids un ceļojuma galamērķis.
KAS JĀŅEM VĒRĀ, PLĀNOJOT CEĻOJUMU
Ar noteikumiem, kā rīkoties, ja ceļojuma laikā radušies sarežģījumi, kuru apdrošināšanu paredz iegādātā ceļojumu apdrošināšana internetā, vari iepazīties pie konkrētā apdrošinātāja. Dažas ceļojuma apdrošināšanas internetā var pārvaldīt ar viedtālruņa palīdzību, izmantojot īpašu aplikāciju. Tādejādi apdrošinātāja kontakti būs pieejami vienmēr.
Lai ceļojums izdotos, būtiski ņemt vērā vēl dažas lietas - pārliecinieties, ka Jūsu dokumenti (pase vai ID karte) ir ceļošanai derīga. Tāpat noteikti noskaidrojiet, ko atļauts vest savā bagāžā, ceļojot Eiropas Savienības ietvaros , kā arī ārpus Eiropas Savienības robežām. Ja plānojat doties ceļā ar lidmašīnu, tad jau iepriekš noskaidrojiet, kādas ir Jūsu tiesības saņemt kompensāciju un atbalstu no aviokompānijas gadījumos, ja lidojums tiek atcelts vai aizkavējas, ja tiek atteikta iekāpšana lidmašīnā vai arī, ja tiek sabojāta vai nozaudēta bagāža.
Dodies ceļojumā droši - noformē apdrošināšanu!




Tidak ada komentar:

Posting Komentar